Sport

Sport INFO – Skupština RK Gračanica, nogomet

Šerbečić i Mulahusejnović su pozvani u mladu nogometnu reprezentaciju

ODRŽANA IZVJEŠTAJNO-IZBORNA SKUPŠTINA RK GRAČANICA – NEDIM MUSIĆ NOVI PREDSJEDNIK KLUBA

Jučer je održana redovna izborno-izvještajna skupština Rukometnog kluba Gračanica. Na mjestu predsjednika kluba u narednom periodu će umjesto Midhata Mujačića biti Nedim Musić. Došlo je i do promjene na mjestu predsjednika skupštine. Novi predsjednik je ugledni gračanički advokat Faruk Smajlović.

Na početku sjednice se prisutnima obratio sada već bivši predsjednik kluba, Midhat Mujačić, koji je u kratkom izlaganju iznio najbitnije fakte vezane za njegov mandat u prethodnom periodu.

This slideshow requires JavaScript.

RUKOMETAŠI U SRIJEDU PROTIV SPAČVE

Kad smo kod rukometa dodajmo da će ekipa u srijedu odigrati i drugu kontrolnu utakmicu. Protivnik će im biti Spačva. Utakmica se igra u Vinkovcima.

ŠERBEČIĆ I MUSTAFIĆ OD PRVE MINUTE ZA SARAJEVO

Nogometaši Sarajeva sinoć su pobijedili Radnik u zadnjoj utakmici 5. kola Premijer lige BiH. Bilo je 2:1 za domaćine a strijelac pobjedonosnog gola bio je naš mladi reprezentativac i bivši igrač Radnika, Besim Šerbečić. Od prve minute je u dresu Sarajeva zaigrao još jedan naš mladi sugrađanin, Alen Mustafić.

ŠERBEČIĆ I MULAHUSEJNOVIĆ U MLADOJ REPREZENTACIJI

Dodajmo da su Besim Šerbečić  (Sarajevo) i Nardin Mulahusejnović (Maribor) dobili pozive na okupljanje mlade nogometne reprezentacije BiH. Čestitamo.

JUNIORI BRATSTVA U POLUFINALU KUPA DOMAĆINI VRŠNJACIMA ZVIJEZDE

Juniori NK Bratstvo Gračanica će u srijedu od 16:30 sati odigrati utakmicu polufinala Kupa TK protiv vršnjaka Zvijezde iz Gradačca.

Slični postovi

Back to top button