Crna hronikaDogađajiVijesti

Crna hronika: Krađe, droga, zadesna smrt, povreda na radu….

Prema izvještaju koji smo danas dobili od službenika Policijske stanice Gračanica u toku dana zabilježen je niz događaja.

  • Prijavljene su dvije krađe na području grada. Krađa određene količine limova u Gračanici i teška krađa koja se dogodila 29. novembra ove godine u Malešićima naselje Ahmići, gdje je otuđena veća količina majstorskog alata. Otuđeni alat je danas pronađen kao i počinilac ovog krivičnog djela.
  • Prilikom današnje racije, na lokalitetu Čozalovo brdo ( MZ Škahovica) kod muškarca rođenog 1988. godine inicijala F.J. pronađen je veći paket suhe biljne materije koja izgledom i mirisom  asocira na kanabis.
  • Danas je prijavljeno udaljavanje od kuće petnaestogodišnjeg mladića koji se kući nije vraćao više dana, a nakon prijave kontaktirao je majku kako bi javio da je živ i zdrav ali da se neće vraćati kući neko vrijeme.
  • Službenici Hitne medicinske pomoći Gračanica prijavili su zadesnu smrt u gračaničkom naselju Varoš gdje je prirodnom smrću umro muškarac inicijala N.M. 1937. godište.
  • Na magistralnom putu M4 kod benzinske pumpe SAX dogodila se saobraćajna nezgoda sa materijalnom štetom čiji su učesnici potpisali evropski obrazac.

Slični postovi

Back to top button