Vijesti

Crna hronika – Suicid u Pribavi, smrtno stradao pješak u Doboj Istoku – Više osoba povrijeđeno u 3 saobraćajne nesreće

Šest osoba je povrijeđeno u dvije saobraćajne nesreće koje su se dogodile sinoć u Gračanici. Kako nam je kazao dežurni u gračaničkoj policiji, o stepenu povreda ljekari se nisu izjasnili.

Jutros oko osam sati dogodila se saobraćajna nesreća kod Fortune u kojoj su učestvovala dva putnička vozila. Pored pričinjene materijalne štete jedna osoba je povrijeđena.

U Pribavi je prijavljeno jedno samoubistvo.

U DOBOJ ISTOKU SMRTNO STRADAO PJEŠAK

U protekla 24 sata na cestama našeg kantona dogodilo se 10 saobraćajnih nesreća,jedna osoba je smrtno stradala na području općine Doboj Istok, kaže se u izvještaju iz MUP-a TK.

MUP TK – Dana, 5.4.2021.godine oko 21,25 sati na magistralnom putu M 4 Tuzla – Doboj u mjestu Klokotnica, opština Doboj Istok dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali pmv. “VW Polo” kojim je upravljao H.B., rođen 1966.godine i pješak Z.S., rođen 1946.godine oba iz mjesta Klokotnica, opština Doboj Istok. U ovoj saobraćajnoj nezgodi, smrtno je stradao pješak Z.S. čiju smrt je konstatovao dežurrni ljekar Klinike za hirurgiju UKC-a Tuzla. Potrebne mjere i radnje poduzeli su policijski službenici OKP PU Gračanica.

EON

MUP TK – 2.4. – Pronađena droga

Dana, 2.4.2021.godine u Gračanici, policijski službenici Uprave policije MUP-a TK/SKP/Odsjek za borbu protiv zloupotrebe opojnih droga su, obavljajući redovne poslove i zadatke na suzbijanju i sprečavanju zloupotrebe opojnih droga, izvršili pretres lica A.B., rođen 1990.godine i D.I., rođen 1988.godine oba nastanjena na području grada Gračanica, kojom prilikom su kod istih pronašli dva manja pakovanja sa sadržajem bijele praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu i jedno manje pakovanje sa sadržajem biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu. O događajima je obaviješten dežurni kantonalni tužilac, a potrebne mjere i radnje su poduzeli policijski službenici navedenog Odsjeka, dok su pronađene materije privremeno oduzete radi vještačenja.

Slični postovi

Back to top button