SportVijestiVijesti

Enduro utrke: Maid Serhatlić osvojio dvije vrijedne nagrade

Svečana ceremonija proglašenja pobjednika i dodjele nagrada i priznanja u Moto sportu BiH za sezonu 2023, održana je u svečanoj dvorani novoizgrađenog Hotela ”Adriale” u Kreševu.

Ove godine među nagrađenim je i gračanlija Maid Serhatlić, koji je dobio nagrade za osvojeno 2. mjesto u Bosni i Hercegovini te 2. mjesto za Alpe Adria.

Osim nagrađenih vozača i drugih nagrađenih pojedinaca, svečanost su uveličali predstavnici klubova, brojni prijatelji Saveza i Moto sporta, partneri i sponzori Saveza i same svečanosti.

Prvenstvo u šest održanih Enduro utrka u Bosni i Hercegovini, Maid je zauzeo 2. mjesto na ukupnom poretku, te je za Alpe Adria predstavljao Bosnu i Hercegovinu u Hrvatskoj i Srbiji.

Serhatlić trenutno vozi za ekipu Enduro Zavidovići, te je za naš radio izjavio kazao da je sretan i zahvalan sponzorima koji su mu pomogli da ostvari dobre rezultate u ovoj sezoni.

EON

„Veoma sam zadovoljan ovogodišnjim uspjehom, a svakako se moram zahvaliti i sponzorima koji su bili moj vjetar u leđa, a to su FgaBau, Osmanović industrie montage, Valvoline, Zeka komerc, Motostar, Iphone, Cicerprom, Autohandel A.K., Queens Club te Euroherc“ izjavio je Maid Serhatlić.

Podsjećamo Maid trenutno vozi za ekipu Enduro Zavidovići, a on je bio i gost u našem podcastu koji možete poslušati na sljedećem linku:

Podcast sa Kenanom- gost Maid Serhatlić

Slični postovi

Back to top button