Događaji

Gradonačelniku Heliću uručeno priznanje za doprinos u privrednom razvoju Gračanice

U Tuzli je održana tradicionalna manifestacija „Lider biznisa TK 2020“ na kojoj su uručene nagrade i priznanja za lidere – one koji su svojim radom i asortimanom proizvoda zaplijenili pažnju tržišta i dali poseban doprinos privrednom razvoju kantona.

Priznanja su dodijeljena kompanijama iz različitih oblasti- građevinarstva i proizvodnje, uslužnih djelatnosti i obrta, kao i nagrade za Turističke zvijezde TK i posebna priznanja.

Gradonačelniku Nusretu Heliću je ovom prilikom uručeno priznanje Najgradonačelnik – za doprinos u kontinuiranom privrednom razvoju Gračanice.

Nagrađena je i gračanička firma Alibegović plast, ali i mnogi drugi kao što su: UKC Tuzla,  RMU Banovići, Senex Čelić,  Ingram Srebrenik , Piemonte, Brčko gas osiguranje i dr.

Prisutnima se u ime nagrađenih obratio Gradonačelnik Helić koji se zahvalio na uručenom priznanju  ali i svakodnevnim priznanjima i prepoznavanju Gračanice kao lidera u privredi. Naveo je da je rad Gradske uprave usmjeren ka razvoju i podršci privrednicima i da će tako biti i u narednom periodu.

EON

Slični postovi

Back to top button