VijestiVijesti

Još niste probali domaće Classy supe? Na tržištu su već pola godine

Na policama marketa YimoR i MEGA Diskont, ali i maloprodajnih objekata drugih trgovačkih kuća možete pronaći Classy supe premium kvalitete.

 Supa Classy pravljena je po jedinstvenoj recepturi i od pažljivo biranih domaćih sastojaka. U ponudi su trenutno tri osnovna okusa: goveđa, kokošja I povrtna. A sudeći po video snimku iz proizvodnog pogona u Domaljevcu, radi se o kvalitetno sušenom povrću, pažljivo biranim začinima, tjestenini sa jajima, te visokom stepenu higijene u procesu proizvodnje. Ali, ni tu ne staju. Iz YimoR-a za jesen najavljuju još novih okusa!

 Tehnolozi naglašavaju da je kompanija Yimor uložila značajna sredstva u proizvodnju Classy supa. Istovremeno ulaže u razvoj i plasman drugih domaćih proizvoda linije Classy po vlastitim receptima.

 Nakon što su pod logotipom ove robne marke na tržištu već osvojili povjerenje kupaca mlijeka I mliječnih prozivoda, konzervirane hrane, grickalica i slatkiša, iz Yimora su najavili da će domaće, ali i ino tržište imati priliku probati njihov Magic Ice sladoled u nekoliko različitih pakovanja. Ovog ljeta su okončali izgradnju tvornice. U završnoj je fazi i testiranje opreme, koju su označili kao važnu višemilionsku investiciju koja će osigurati, ne samo novi proizvod nego i nova radna mjesta.

 Domaća kompanija YimoR iz Domaljevca građanima je prepoznatljiva kroz markete YimoRi MEGA Diskont širom BiH. Imaju 50 marketa I stalno šire mrežu. Do jeseni očekuju otvaranje dva nova objekta u Vogošći i Tuzli. 

EON

Slični postovi

Back to top button