Sport

Kosta Bajić napustio ekipu Bratstva

Iskusni napadač Bratstva Kosta Bajić, sada je već bivši igrač kluba. Jučer je objavljeno da nije postignut dogovor o nastavku saradnje za narednu sezonu.

Bajić je sa deset pogodaka bio najbolji strijelac Bratstva u nedavno završenoj sezoni, međutim sa rukovodstvom kluba se nije uspio dogovoriti oko nastavka saradnje i postao je slobodan igrač. Da više neće nositi dres Bratstva potvrdio je i za portal SportSport.ba.

“Proveo sam prelijepih godinu i pol dana u Gračanici. Imao sam poziva, upita u proteklom periodu, ali želio sam ispasti fer i sačekati najprije da se pokušam dogovoriti sa predsjednikom Helićem. Ipak, nismo uspjeli naći zajednički jezik. Vidjet ćemo gdje ću završiti. Svima se žuri, žele što prije da znaju na čemu su, pa tako i ja. Izvagat ću dobro sve opcije, mada mi je prioritet ostanak u BiH jer sam se navikao i na ljude i na ligu”, izjavio je Bajić.

Iz Gračanice svejedno nosi najljepše uspomene.

“Zahvalio bih se navijačima na podršci u proteklom periodu, ljudima iz kluba, trenerima… Svi će mi ostati u lijepom sjećanju. Stekao sam ovdje dosta prijatelja. Bratstvu želim sve najbolje u budućnosti.”

https://sportsport.ba/fudbal/bratstvo-ostalo-bez-najboljeg-strijelca/365441

 

 

Slični postovi

Back to top button