VijestiVijesti

Kupujte petkom u MEGA diskontu i uštedite 10% na ukupnu kupovinu

Jasno je da su proizvodi u MEGA Diskontu poznati po konkurentnim cijenama, ali u ovoj kompaniji žele ići korak dalje kako bi lojalnost kupaca nagradili još većim uštedama. Sada, svakog posljednjeg petka u mjesecu, kupci mogu uživati u dodatnih 10% popusta na sve, osim na duhanske proizvode i dopune telefonskog kredita.

MEGA petak je savršena prilika za obnovu dnevnih potrepština, kupovinu poklona za najmilije ili isprobavanje novih proizvoda iz široke ponude. Od hrane i pića, predmeta za domaćinstvo, pa sve do odjeće i igračaka – MEGA Diskont nudi raznolik izbor.

Prvi domaći diskont u Bosni i Hercegovini posebno ističe proizvode vlastite robne marke Classy, pod kojom možete naći mnogo, od brašna, šećera i kafe, do konzervirane hrane, supa, slatkiša i grickalica.

Zato označite posljednji petak u mjesecu u svom kalendaru i pridružite se i vi MEGA Petku u MEGA Diskontu!

Do sredine narednog mjeseca aktuelna je i velika nagradna igra MEGA Diskonta, zahvaljujući kojoj s vašom omiljenom osobom možete otputovati na ljetovanje u Tursku, osvojiti laptop, tablet, bicikl ili neku od ostalih vrijednih nagrada. Izvlačenje imena dobitnika bit će uživo na Facebook stanici MEGA Diskonta.

EON

Slični postovi

Također pogledaj

Close
Back to top button