Čaršija

Novo iz Areyouhiding: Poslodavci registrujte se

Areyouhiding je projekat koji je nastao iz sestrinske agencije za zapošljavanje Medingtech, sa sjedištem u Starnbergu, koja zapošljava medicinske kadrove na području Njemačke.

Cilj NOVOG projekta je omogućiti kandidatima da pronađu posao bilo gdje u svijetu kao I na DOMAĆEM tržištu. U isto vrijeme, cilj nam je pomoći I POSLODAVCIMA kako na stranom tako i na DOMAĆEM tržištu da budu konkurentni i uspješni pronalaskom odgovarajućih kandidata za svoje potrebe. Areyouhiding je projekat globalnog karaktera, te u saradnji sa partnerskim institucijama iz cijelog svijeta, naš cilj je ponuditi poslove za sva zanimanja i branše. Registrujte se već danas ukoliko ste potencijalni kandidat ili poslodavac i pronađite posao odnosno radnika koji odgovara vašim potrebama. Stranice putem kojih se svi zainteresirani mogu prijaviti su prevedene na sve jezike u regiji, kao i na njemački i na engleski jezik. Kandidati prilikom ispunjavanja profila, te unošenjem što većeg broja informacija o sebi, dobijaju mogućnost da veći broj kvalitetnijih poslodavaca odabere baš njih. Također, naglašavamo da je Medingtech odnosno Areyouhiding.de jedina agencija koja je prijavljena u Njemačkoj sa sjedištem u Starnbergu te samim tim nudimo sigurnost i svu potrebnu pomoć našim kandidatima. Poslove koje nudimo možete pogledati na našoj web ili Facebook stranici.

Svi zainteresovani kandidati odnosno POSLODAVCI mogu dobiti više informacija, kao i potrebnu pomoć prilikom registracije, putem oficijelne web stranice ili putem društvenih mreža Facebook (Areyouhiding), Facebook (Medingtech, samo za medicinsko osoblje), Instagram i LinkedIn.

Slični postovi

Back to top button