VijestiVijesti

Obavještenje za odvijanje saobraćaja u petak

Obavještenje za odvijanje saobraćaja u vrijeme održavanja koncerta muzičke grupe „Mostar Sevdah Reunion“

U sklopu manifestacije „Ljetne večeri pod lipama Gračanice“ BKC Gračanica će organizovati koncert muzičke grupe „Mostar Sevdah Reunion“ u petak 18.08.2023. godine u 20:00 sati na lokaciji kružnog toka, Skver, u Gračanici pri čemu će doći do izmjene režima saobraćaja.

S obzirom da će bina za izvođača biti postavljena na mostu Skver, prilikom izvođenja radova na postavljanju bine, u petak 18.08.2023.godine od 00:00 sati, organizator i izvođač radova će sa odgovarajućim ogradama i trakama izvršiti obilježavanje radilišta i u potpunosti blokirati saobraćaj preko mosta. Na dan održavanja koncerta, 18.08.2023.godine, u vremenu od 17:00 sati do završetka koncerta, u potpunosti će biti obustavljen saobraćaj u ulici Kej Fridriha Foglara, ulici Ahmet Paše Budimlije, ulici Bosanskih kraljeva, od skretanja u ulicu Muhameda Mašića i na mostu Skver, te će u tu svrhu biti postavljena odgovarajuća saobraćajna signalizacija.

U vrijeme dok je ulica Gračanički skver zatvorena za odvijanje saobraćaja ulica Muhameda Seida Mašića će biti jednosmjerna od ulice Bosanskih kraljeva prema ulici Stubo.

Molimo učesnike u saobraćaju za razumijevanje i da u vrijeme dok su pomenute ulice zatvorene koriste alternativne ulice.

Slični postovi

Back to top button