VijestiVijesti

Objavljena dva Javna poziva

Objavljen je Javni poziv za dodjelu jednokratne pomoći Grada Gračanica za refundiranje dijela troškova nabavke senzora za bezbolno i kontinuirano mjerenje šećera u krvi.

Pozivaju se lica i zakonski zastupnici (roditelji, staratelji) djece i omladine oboljele od dijabetes melitusa (tip1), koji imaju prebivalište na području grada Gračanica, da se prijave na javni poziv kako bi ostvarili pravo na refundiranje dijela troškova nabavke senzora za bezbolno i kontinuirano mjerenje šećera u krvi.

Krajnji rok za dostavljanje zahtjeva je  01.09.2023.godine.

Više o ovom pozivu možete pronaći na stranici Grad Gračanica.

Objavljen je i Javni poziv za imenovanje članova Skupštine Turističke zajednice Grada Gračanica

Za člana Skupštine Turističke zajednice Grada Gračanica mogu se prijaviti sva pravna i fizička lica koja na području Grada Gračanica imaju sjedište ili bilo kakav organizacioni dio i koja ostvaruju prihod pružanjem ugostiteljskih ili drugih turističkih usluga ili obavaljaju s turizmom neposredno povezane djelatnosti.

EON

Na osnovu Zakona o turističkim zajednicama i na osnovu Statuta Turističke zajednice Grada Gračanica član 14. i član 15. imenuje se 13 članova Skupštine Turističke zajednice Grada Gračanica na mandatni period od 4 godine.

Javni-poziv-za-imenovanje-skupstine

Slični postovi

Back to top button