SportVijestiVijesti

Održana Izborno-izvještajna Skupština RK Gračanica

Za novog predsjednika kluba izabran Midhat Mujačić

Sinoć je u dershani Osman kapetanove medrese u Gračanici održana Izvještajno-izborna Skupština rukometnog kluba Gračanica.

U dobro posjećenoj dershani članovi Upravnog odbora na čelu sa predsjednikom kluba Nedimom Musićem i predsjednikom Skupštine Farukom Smajlovićem prezentovali su javnosti rezultate svih selekcija, te su predočili financijski izvještaj.

Nakon izvještaja omladinskih selekcija i prve ekipe, pristupilo se izboru novog radnog tijela.

U Upravnom odboru RK Gračanica dogodilo se nekoliko izmjena. Novi članovi UO RK Gračanica su Fahir Humić, privrednik i vlasnik firme INDEX d.o.o, Muhidin Alibegović i Džana Sakić.

Muris Šabić je razriješen dužnosti člana Upravnog odbora.

EON

Za novog predsjednika UO i predsjednika kluba predložen je Midhat Mujačić, što je jednoglasno usvojeno.

„ Pokušavam da uradim maksimalno što mogu, da se sport u ovoj sredini tretira kao nešto pozitivno, tokom ovih godina došli smo do toga da se borimo za sami vrh Premijer lige. Mogu samo reći da je poslije Nedima Musića biti predsjednik vrlo teško, ja ću se potruditi što više, da kao tim ostvarimo što bolje rezultate u budućnosti. Najbitnije za ovaj klub je da postoji sistem koji funkcioniše, a za sve one koji se žele priključiti imaju mjesta“ rekao je novoizabrani predsjednik RK Gračanica Midhat Mujačić.

Predložen je Upravni odbor u sastavu: Nedim Musić, Midhat Mujačić, dr. Nihad Ćehajić, Osman Tukić, Faruk Smajlović, Fahir Humić, Muhidin Alibegović i Džana Sakić, koji je jednoglasno usvojen.

Rukometni klub Gračanica mjesec dana prije Izborno-izvještajne Skupštine objavio je oglas u kojem su pozvani svi zainteresovani koji bi kao kandidati uzeli članstvo i učešće u radu Uprave kluba, da svoj kratki CV i prijedlog segmeta djelovanja dostave na mail kluba.
Kako su sinoć kazali dobili su samo prijavu na poziciju PR menadžera koju će razmotriti na sastanku Upravnog odbora.

Najzanimljivije detalje sa Skupštine možete poslušati u srijedu našem programu od 11:10h.

Slični postovi

Također pogledaj

Close
Back to top button