Kultura

Održana promocija knjige “Gordana” autora Emina Malkića

U okviru aktivnosti posvećene mjesecu knjige pod nazivom “Vratimo mladost u biblioteku” sinoć je održana promocija romana “Gordana” mladog bh autora Emina Malkića. Sjajna energija, tema prikladna za mlade, snažne poruke i velika podrška građana koji su prepoznali naše zalaganje i odazvali se na prvu promociju knjige koju je organizovala Unija Mladih Gračanica.

Posebno nas raduje činjenica da će sredstva od prodaje knjiga otići u humanitarne svrhe, a autor i organizatori su se potrudili da doniraju nekoliko primjeraka knjige gradskoj biblioteci “dr. Mustafa Kamarić”, kako bi i oni koji nemaju sredstva da kupe knjigu, istu mogli da preuzmu i pročitaju.

Ovom prilikom javno se zahvaljujemo sponzorima i donatorima: BKC Gračanica, Oaza Tešanj, Sax doo, Revizorska kuća Hasičević i Orfis doo, te medijskim pokroviteljima Radio Gračanica i RTV TK.

Posebno se zahvaljujemo autoru Eminu Malkiću, recezentici profesorici Samiri Ramić, mladima iz udruženja “Mladi” Živinice, te svima koji su dali svoj doprinos na bilo koji način.

Izvor: https://www.facebook.com/UnijaMladihGracanica/posts/726500414529265

This slideshow requires JavaScript.

 

Slični postovi

Back to top button