Sport

Pobjeda Bratstva – U srijedu utakmice 1/4 finala futsal Kupa BiH

NOGOMET – Prijateljska utakmica, Modriča

Alfa – Bratstvo  0:1 (Imamović)

Nogometaši Bratstva su u 4. kontrolnoj utakmici ostvarili drugu pobjedu. Jučer je savladana ekipa Alfa Modriča sa 1:0 a strijelac jedinog gola na utakmici bio je Imamović.

Ekipa je u do sada odigrana 4 susreta ostvarila 2 pobjede i 2 poraza. Naredni izlazak na teren će biti do kraja ove sedmice protiv Gradine.


MALI NOGOMET – Futsal Kup BiH, 1/4 finale (jedna utakmica)

  • Seljak – Kaskada

  • Lilium – Salines

U srijedu su na rasporedu utakmice 1/4 finala futsal Kupa BiH. U ovom dijelu takmičenja se igra jedna utakmica pa će pobjednici u polufinale. Kaskada će u goste ekipi Seljaka. Susret je na rasporedu od 18 sati a na FB stranici MNK Seljak Livno treba sačekati informaciju o eventualnom live prijenosu.

Kaskada i Seljak su se susreli ove sezone već dva puta u prvenstvu a svaka je ekipa ostvarila pobjedu na svom terenu.

Podsjećamo da je Kaskada prošle sezone igrala finale Kupa protiv Zrinjskog. Titula im je izmakla za jedan gol…

LILIUM – SALINES

Kako Kaskada nije imala sreće prilikom izvlačenja parova tako je bilo i sa komšijama iz Doboj Istoka, ekipom Lilium. Lilium je kao prvoligaš dobio najteži zadatak, utakmicu protiv aktuelnog lidera Premijer lige, Salinesa iz Tuzle. Susret se igra u dvorani u Brijesnici u srijedu od 18 sati. Ako ima nešto dobro kada je u pitanju Lilium to je činjenica da će igrati na domaćem terenu gdje će uz podršku sa tribina pokušati napraviti probleme i iznenađenje za goste iz Tuzle.

Sretno i jednima i drugima.

Slični postovi

Back to top button