Događaji

Pobjednici RG nagradne igre za najljepšu jelku

S obzirom da ćemo ovu godinu ispratiti onako kako smo je i živjeli, dakle uz poštivanje mjera zaštite, a kako bismo se barem malo zabavili i uljepšali kako svoje domove tako i raspoloženje, ekipa RG 21.12.2020. odlučila je  organizovati prazničnu nagradnu igru. Pratitelji fb stranice RG su u proteklih sedam dana slali fotografije svojih ukrašenih domova i na taj način sudjelovali u nagradnoj igri, galerija fotografija je objavljena i birane su dvije najljepše jelke. Prvo mjesto za najljepšu jelku odabrao je naš kreativni sugrađanin Edin Đulić kojeg su mnogi angažovali za savjete prilikom ukrašavanja jelki. Prvo mjesto je osvojila jelka sa najviše like-ova.

Pobjednici nagradne igre su:

Po mišljenju žirija, prvo mjesto osvojila je Šejla Sokolović :

Prvo mjesto po mišljenju naših fb pratitelja i jelka s najvećim brojem like-ova u momentu završetka nagradne igre (489), osvojio je Amir Grbić :

Čestitamo pobjednicima i zahvaljujemo se svim učesnicima nagradne igre. Molimo pobjednike da nam se jave u inbox kako bismo se dogovorili oko preuzimanja nagrada. Pratite i dalje našu fb i web stranicu i naravno slušajte RG.

Sretna Nova 2021. godina.

Slični postovi

Back to top button