Vijesti

Predstavljanje web stranice Udruženja pčelara Bagremovac Gračanica

Nakon višemjesečnog rada završena je web prezentacija Udruženja pčelara Bagremovac Gračanica u povodu 70 godina postojanja i rada Udruženja.

Web stranica www.bagremovac.ba za cilj ima prezentaciju rada Udruženja te je na njoj predstavljen rad i istorijat, galerija slika, pogodnosti za članove, kako i zašto postati član , kontakti, obrađene su pčelinje bolesti i suzbijanje, važne informacije i edukacijski dio za članove ali i ostale pčelare.

Stranica je koncipirana jednostavno, da bude od velike pomoći i konzumentima pčelinjih proizvoda te su na njoj obrađeni svi pčelinji proizvodi sa akcentom na domaće medove koje pčele skupljaju na našim prostorima, način pravilne konzumacije kao i blagodeti meda, polena, perge, matične mliječi, propolisa i apikompoleksa  za razne tegobe, jačanje imuniteta te preporuke za korištenje. Za ljubitelje prirode i pčelarstva pojašnjen je život u košnici te drugi korisni tekstovi i članci kako za pčelare tako i za konzumente.

Osim toga ono na što smo ponosni jeste dio gdje predstavljamo naše članove – pčelare kao i njihove proizvode, pčelinjake, kontakte i proizvode koje možete pronaći.Sve to u cilju promocije važnosti pčele, pčelarstva i pravog meda jer je opštepoznato da je sve više patvorenja i zloupotrebe meda i varanja u cilju ostvarivanja lakog profita kako na pijacama, Internetu društvenim mrežama, tako i na policama supermarketa.

Na taj način želimo da ukažemo na važnju činjenicu da je med treći najpotvereniji proizvod u svijetu, da je jako teško prepoznati pravi med i da je vrlo važno da svaki građanin med nabavlja kod svog provjerenog pčelara. Mi smo se potrudili da što lakše dođu do njih.

Udruženje pčelara Bagremovac

EON

Slični postovi

Back to top button