ČaršijaVijesti

Radio Gračanica slavi 53. rođendan

Radio Gračanica sutra slavi 53 godina postojanja. Svrstana je među bosanskohercegovačke radio stanice koje imaju bogatu tradiciju, iskustvo, ali i povjerenje slušalaca. U svom programskom sadržaju emitujemo tematske emisije i rubrike prilagođene svim uzrastima.

11 Happy Birthday Board ideas | happy birthday, funny happy birthday  pictures, happy birthday pictures

Početkom 2022. godine naš radio bilježi historijski uspjeh u svom radu. U novu godinu smo zakoračili sa novom programskom šemom čiji fokus je na prepoznatljivim autorskim emisijama i kvalitetnom sadržaju i 24 satnim programom.U cilju pravovremenog informisanja realizujemo „Vijesti“ na svaki sat vremena od 6 do 24 sata.  Po prvi puta emitujemo dvije centralne informativne emisije; „Info 5“  i Info 8. Kolažno zabavni program je obogaćen tokom cjelodnevnog emitovanja. Sport, aktuelnosti, podast, informativno političke emisije, omladinske emisije i pozitivne priče su svakodnevni program Radio Gračanice . „Prateći trendove ali i poštujući želje naših slušatelja novi programski sadržaji su prilagođeni svim uzrastima i potrebama publike“ kazala je glavna i odgovorna urednica v.d Sadmira Dedić.

Radio Gračanica je našao  put do srca hiljada vjernih slušalaca. Program emituje 24 sata i moguće ga je slušati u eteru na području Tuzlanskog kantona, a vec nekoliko godina program emituje uživo i putem interneta.

 

Dragi naši slušatelji, hvala vam na povjerenju koje nam pružate sve ove godine.
Slavimo zajedno.

EON

Slični postovi

Back to top button