Video

Radius doo – Stambeni Objekat Gračanica

Radius stambeni objekat

Firma “Radius” doo je osnovana 2000g. sa sjedištem u Gračanici, i smještena je u industrijskoj zoni na glavnom magistralnom putu Doboj –Tuzla. Osnovna djelatnost firme Radius je trgovina građevinskog materijala na veliko i malo, kao i građevinskih mašina. Dio firme je i benzinska pumpa RADIUS na kojoj možete točiti derivate svjetske kvalitete kao i uživati u toplim napitcima u ugodnoj atmosferi caffeterije BP Radius.

Radius“ već odavno vrši izvođenje svih vrsta građevinskih radova, a ove godine započinje i izgradnju stambenog objekta od 26 stambenih jedinica sa garažama u objektu. Početak izgradnje je započeo u aprilu ove godine a prva useljenja su planirana za august 2020-te godine.

*O stambenom objektu:

Stambeni objekat ima veoma atraktivnu lokaciju, svega pet minuta hoda od strogog centra grada Gračanice, odnosno svega 200m od zgrade Općine, Suda, osnovne i srednje škole, a u neposrednoj blizini od 100m nalazi se obdanište za djecu, market,  te je objekat ujedno u mirnom i zdravom okruženju.

Sama izgradnja zgrade će biti izvedena po visokim standardima. Zgrada je podjeljena u dvije lamele. Lamela #1 sadrži 12 stanova (3 tipa stanova: TIP 1,2,3). Lamela #2 sadrži 14 stanova (6 tipova stanova: tip A,B,C,D, E, F). Garaže su smještene u suterenima i imaju direktnu komunikaciju sa stanovima preko stepenica i lifta. Krovovi lamela 1 i 2 će biti riješeni kao ravni prohodni krovovi koji će stojati na raspolaganju kao zajedničke terase za sve stanare. Svaka lamela ima zasebni lift na raspolaganju.

Grijanje: objekat ima predviđen priključak na gradsko grijanje, kao i kotlovnicu na čvrsto gorivo. Prema željama kupaca u stanovima će se razvoditi podno ili radijatorsko grijanje. Svaki stan posjeduje ratni dimnjak te predviđene instalacije za grijanje putem termo bloka, i sve potrebne instalacije za klima uređaje i invertere.

Dodatna pogodnost za svakog kupca će biti to što će dobiti 3D vizualizacije i animacije objekta i unutrašnjosti stanova, te na taj način može steći osjećaj prostora koji će mu olakšati uređenje stana.

*Kontakt i informacije:

 

Za sve dodatne informacije u vezi samog projekta i stanova možete kontaktirati arhitektu Denisa Čolića na Facebook stranici.

(portofolio https://architectdeniscolic.weebly.com/)

 

Za sve dodatne informacije o stambenom objektu kao i samoj kupovini stana, kontaktirajte direktno investitora na broj telefona 061/196-092.

 

 

*Lokacija stambenog objekta:

Slični postovi

Back to top button