Događaji

Servisne informacije: Srušen semafor, iz džamije otuđen novac…

Prema izvještaju Policijske stanice Gračanica, jutros (utorak,18. maj) se dogodila saobraćajna nesreća kod semafora u Gračanici na magistralnom putu M4. Do nesreće je došlo kada je kamion sa dizalicom koja je bila podignuta prilikom vožnje zakačio stub semafora i tom prilikom ga oštetio.

Inače semafori su jučer proradili nakon što su više dana bili u kvaru, nakon jutrošnje nezgode nisu u funkciji te se vozači pozivaju na opreznu vožnju.

Jutros oko 7 sati prijavljeno je krivično djelo krađa u Stjepan Polju. Naime iz džamije u zaseoku Dedići otuđen je novac iz kutije za prikupljanje dobrovoljnih priloga.

Gračanički vatrogasci jutros su imali tehničku intervenciju u Sokolu. Na lokalnom putu u Sokolu, jutros se dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj je smrtno stradao 76-godišnji mještanin O.T. Pretpostavlja se da je vozača traktora zadesila smrt, odnosno da je imao udar prilikom vožnje, usljed čega je izgubio kontrolu nad vozilom i pao pod mašinu. Po nalogu kantonalnog tužitelja iz Tuzle, uviđaj su obavili policijski službenici PU Gračanica.

Slični postovi

Back to top button