Kultura

Slavimo ljubav uz Aleksandru Radović

         U susret Danu zaljubljenih u Gračanici će 13. Februara biti upriličen koncert Aleksandre Radović, ovo je samo jedan u nizu kulturnih događaja koje organizuje BKC Gračanica.

Nakon što je manifestacija „Zima u Gračanici“ izvedbom predstave Ja Bosanac službeno zatvorena, rukovodstvo BKC-a Gračanica ne miruje. Tako je 1. februara upriličena cjelovečernja zabava , disko veče „Disko 40 plus“ koja se 6 godina tradicionalno održava u Gračanici, a o kojoj se ove godine govori i izvan granica naše zemlje. Kako kaže direktor BKC-a Nedžad Peljto za ovaj projekat pokazali su interesovanje i menadžeri iz drugih gradova.

Pred Gračanlijama je veliki koncert regionalne pop dive raskošnog glasa Aleksandre Radović koji će biti upriličen 13.februara od 20 sati u velikoj Sali BKC-a. Samo dan nakon Gračanice Aleksandra će nastupiti u Domu kulture Tešanj gdje je sala već rasprodana , a da će atmosfera u Gračanici biti besprijekorna potvrđuje činjenica da su u prodaju puštene i karte za dodatna mjesta.

Samo 4 dana nakon koncerta Aleksandre Radović počet će prodaja ulaznica za autorsku predstavu Emira Hadzihafizbegovića pod nazivom „Sve je do nas“ koja će biti izvedena u petak 21. Februara. Cijena ulaznice za ovu predstavu će biti 10 KM.

Slični postovi

Back to top button