ČaršijaDogađaji

Spektakularan koncert na Skveru

Gračanlije uživale uz nastup grupe Rock ko fol

Sadržajno bogata sedmica u našem gradu završena je sinoćnjim fenomenalnim koncertom grupe Rock ko fol koji je održan na Skveru. Bilo je odlično, čista 10-ka za promjenu. Lokacija je pun pogodak a to svjedoči i rijeka ljudi koja se sinoć slila na koncert. Kažu da slika govori više od hiljadu riječi a svi oni koji nisu sinoć bili na koncertu mogu na priloženim fotografijama pogledati kako je to izgledalo a na društvenim mrežama mogu se pročitati samo riječi hvale. Ovo je bila samo sjajna potvrda kompletne sadržajne sedmice koja još uvijek traje.

This slideshow requires JavaScript.

Podsjetimo se. U ponedjeljak je održan koncert Eseda Kovačevića povodom 30 godina umjetničkog rada u utorak su upriličene filmske projekcije u kinu a u srijedu je nizom aktivnosti obilježen 7. august – Dan pobjede na Visu.

U četvrtak je u Gračanici gostovao poznati novinar, kolumnista, publicista Dragan Bursać. Sinoć smo imali koncert a u danima vikenda u centru pažnje će prije svege biti sportski događaji o kojima više možete pročitati u sportskom bloku.

Slični postovi

Back to top button