VijestiVijesti

Sve spremno za otvaranje 12. Međunarodnog sajma poduzetništva u Gračanici

12. Međunarodni sajam poduzetništva i obrta „Grapos-expo“ a čiji su organizatori Grad Gračanica i Udruženje poslodavaca i samostalnih privrednika Gračanica, dok je tehnički organizator BOMS-EXPO, ove godine će se održati na novoj lokaciji – Radna zona 1 (Branilaca grada bb) u periodu od 20. do 23. septembra.

Uz veliko prisustvo domaćih gračaničkih kompanija, program sajma osvježen je novim sadržajima, poslovnim forumima, panel diskusijama, radionicama, kulturno-umjetničkim programom u gradu te najvažnijim segmentom – prezentacijom gračaničke privrede.

Ovih dana finaliziraju se pripreme u povodu otvaranja sajma čija će svečana ceremonija biti upriličena 20. septembra od 11 sati. Očekuje se dolazak brojnih zvaničnika iz Bosne i Hercegovine ali i iz regiona.

Zahvaljujući jakoj poduzetničkoj aktivnosti, iskustvu organizatora, partnerskom odnosu među nosiocima projekta, dobroj pripremi, ali i sposobnosti da se prevaziđu poteškoće izazvane složenim uslovima, gračanički sajam izrasta u respektabilnu manifestaciju ove vrste.

I na ovaj način pozivamo privrednike i obrtnike da svojim učešćem na sajmu uveličaju gračanički razvojni projekat ali i sve građane  Gračanice i okoline da ga posjete.

 

EON

 

Slični postovi

Back to top button