VijestiVijesti

U utorak (22.08.) književno veče sa Vahidom Djedović

U utorak 21.08. u sklopu manifestacije Ljetne večeri pod lipama Gračanice i Gračanica Summer Fest-a će biti održano književno veče sa dr.sc. Vahidom Djedović u bašti Omladinskog centra u Gračanici sa početkom u 19 sati.

Na književnoj večeri dr.sc. Vahida Djedović će prestaviti novu knjigu ”Kad izgubim sebe”. Ova promocija nije obična prezentacija knjige, već interaktivna radionica koja će vas motivirati na promjene.

Ova knjiga pruža dubinske uvide i praktične savjete za sve one koji žele naučiti kako poboljšati svoje odnose s drugima, a istovremeno ostati vjerni sebi. Kroz interaktivni trening emocionalnih vještina, Vahida će vas uvesti u izazov da svoje odnose učinite što kvalitetnijim.

Može biti slika sljedećeg: Jedna osoba, harfa i tekst "GRAČANICA SUMMER FEST 2023. DR. SC. VAHIDA DJEDOVIĆ INTERAKTIVNA PROMOCIJA KNJIGE "KAD IZGUBIM SEBE" Utorak, 22.08. od 19:00 sati OMLADINSKI CENTAR GRAČANICA"Ova radionica će vam pružiti priliku da naučite kako izgraditi zdrave granice, kako prepoznati svoje emocionalne potrebe, te kako komunicirati na način koji će poboljšati vaše odnose.
„Kad izgubim sebe“ je njena četvrta knjiga iz oblasti popularne psihologije.

Slični postovi

Također pogledaj

Close
Back to top button