VijestiVijesti

Zvanično otvoren 12. Međunarodni sajam Grapos-Expo

Danas je zvanično otvoren 12. Međunarodni sajam Grapos-Expo 2023. koji će trajati do 23. septembra. Cijena ulaznice na Sajam je simbolično 1 KM, a sav novac će ići u humanitarni fond Grada Gračanice. Ulaz za djecu i penzionere je besplatan. 

Jedan od najznačajnijih sajmova privrede u regiji će trajati od 20. do 23. septembra i okupiti će preko 120 domaćih kompanija i privrednika iz zemlje i inostranstva.

Organizacija ovogodišnjeg sajma GRAPOS EXPO 2023 pripada Gradu Gračanica i Udruženju poslodavaca Gračanica. Ova sajamska manifestacija održava se na novoj lokaciji koja obuhvata impresivnih 5.000 m² zatvorenog i 3.000 m² otvorenog izložbenog prostora. To omogućava izlagačima da predstave svoje proizvode i usluge na najbolji mogući način, dok će posjetioci imati priliku da istraže širok spektar industrija koje će biti predstavljene.

Nakon oficijelne ceremonije a zatim svečanim presijecanjem vrpce od strane gradonačelnika Gračanice Nusreta Helića, Premijera Federacije BiH Nermina Nikšića, ministra privrede TK Edina Durakovića, , predsjednika Udruženja poslodavaca Gračanica Mirsada Helića, otvoren je za javnost GRAPOS EXPO 2023.

FOTOGALERIJA

EON

Slični postovi

Back to top button