Sport

Kupimo ulaznice podrške za RK Gračanica

CHALLENGE – 1000 ULAZNICA ZA 9 DANA

Od 9.12.  je počela prodaja ulaznica podrške za Rukometni klub Gračanica. Ekipa je podsjećamo prošla prvi krug takmičenja u Evropskom rukometnom kupu a u drugom je za protivnika dobila predstavnika Izraela, ekipu Holon Yuvalim.

Zbog smanjenja troškova ali i komplikovane situacije sa putovanjima zbog korona virusa klubovi su se dogovorili da obje utakmice budu odigrane u Gračanici, 19. i 20. decembra.

Kako organizacija iziskuje značajne troškove klub je odlučio da u prodaju pusti 1000 ulaznica po cijeni od 10 KM koje će biti svojevrsna podrška klubu i svemu onome pozitivnom što se dešava oko njega u posljednje vrijeme.

Ulaznice možete kupiti u Caffe Sport Sportska dvorana; Caffe IQ; Bilijar klub “Billy”; Kiosk E-novine Zanatski centar te na Info pultu TC”Etna”.

Informaciju više možete pronaći na FB stranici rukometnog kluba. A ako posjetite stranicu tamo ćete već vidjeti dvije informacije. Naime, bivši igrač, kapiten i legenda RK Gračanica, Mirza Ćehajić Budo, koji živi i radi u Njemačkoj, godinama nesebično pomaže matični klub. Od ljepila, lopti i razno-raznih drugih materijalno tehničkih sredstava, do kupovine 20 ulaznica podrške. Još je možda veće iznenađenje ali samim time i veće priznanje to što je Adnan Telalović, rođeni Vakufljanin, prvog dana prodaje, kupio 10 ulaznica podrške. Kada mogu Vakufljani možemo i mi. Podržimo naše fenomenalne rukometaše. Zaslužili su. A ko zna, možda nam donesu i prvo proljeće u Evropi. Sretno.

EON

 

Slični postovi

Back to top button