Događaji

Motivacijsko druženje sa Almom Taletović u MZ Škahovica

UG „ Behar“ Škahovica,  organizuje predavanje na temu „ Snaga misli i emocija“ i promociju knjige „Lirik“  spisateljice Alme  Taletović koje će biti održano u petak, 23.7. 2021. sa početkom u 18 h  u Društvenom domu  MZ Škahovica, Gračanica.

Alma Taletović je profesorica, spisateljica,  influenserica i  motivacijski govornik,  certificirani NLP Practitioner, NLP Master i NLP life coach.

Autorica je  četiri knjige: “Smiraj duše”, “Sretni ljudi”, “Sretna žena” i „Lirik“ .  Prepoznatljiva je po spajanju vjere, nauke i popularne psihologije a svojim radom pomogla je hiljadama žena. Zalaže se za transformaciju i ističe kako svaka promjena počinje od nas, tematski obrađuje razne oblasti a neke od njih su: misli i kako se osloboditi negativnih misli, emocije i njihov značaj te kako emocije usmjeravati, uvjerenja i na koji način nas oblikuju, te kako mijenjati negativna uvjerenja u pozitivna… Rad Alme Taletović je inovativan i prepoznatljiv po spajanju vjere sa naukom i psihologijom, po afirmacijama, vizualizacijama te ostalim tehnikama samopomoći koje daju konkretna rješenja kako da sebi pomognete.

Njena knjiga “Sretna žena”  je  najprodavanija knjiga na našim prostorima iz oblasti samopomoći već 18 mjeseci a trenutno je na 1. mjestu prema najvećoj internet knjižari u Bosni i Hercegovini Knjiga.ba.

Knjiga “Lirik”  je najnovija  četvrta po redu knjiga autorice Alme Taletović, objavljena u martu i već je na 2. mjestu najprodavanijih prema najvećoj internet knjižari  Knjiga.ba

EON

U knjizi Lirik poručuje:

„Ne postoji nešto kao “žena koja manje vrijedi”. Ne čini sebe bezvrijednom, jer nisi. Znaj svoju vrijednost. Ti nisi mala. Ti si od Boga, a sve ono što Bog stvorio je veliko. Ne umanjuj sebe. Nikad. I ne umanjuj vrijednost drugih, nikad. I živjet ćeš veliko.“

Administratorica je stranice Smiraj duše – Alma Taletović koja trenutno ima preko 58 hiljada pratitelja.

Svaka promjena počinje od vas. Nemojte propustiti ovo druženje sa Almom.

Slični postovi

Back to top button