VijestiVijesti

Objavljen Javni poziv Turističke zajednice Grada Gračanica

Predmet Javnog poziva je sufinansiranje projekata / manifestacija odnosno dodjela bespovratnih novčanih sredstava Turističke zajednice GradaGračanica za projekte/ održavanje manifestacija koji imaju uticaj na podizanje kvalitete turističke ponude na području Grada Gračanica, sadržano u Planu i programu rada i Finansijkom planu Turističke zajednice Grada Gračanica.

Organizacija i sprovođenje kulturnih i sportskih  manifestacija, kreiranje novih  turističkih motiva i sadržaja  koje u cilju imaju promociju i unaprjeđenje  turističke ponude Grada Gračanica kao i kreiranje novih motiva za dolazak na turistička područja Grada Gračanica. Sredstva su namijenjena Udruženjima građana sa područja Grada Gračanica.

Turistička zajednica Grada Gračanica objavljuje kandidiranje projekata  na službenoj web stranici Turističke zajednice Grada Gračanica www.visitgracanica.ba  kao i putem elektronskih odnosno štampanih medija.

Nosioci programa kandiduju projekte podnošenjem prijave projekta  na propisanim obrascima i u prilogu dostavljaju traženu dokumentaciju original ili ovjerenu kopiju od strane  nadležnog organa, i ne starija od 6 mjeseci od dana objave Javnog poziva na službenoj web stranici Turističke zajednice Grada Gračanica.

Rok za podnošenje prijave je 15 dana od dana objavljivanja Javnog poziva.

Više o ovom Javnom pozivu možete pronaći na linku Javni poziv

EON

Slični postovi

Back to top button