Sport

Poslušajte u srijedu od 10:15 – Intervju sa Admirom Adijem Ahmetaševićem

Uskoro razgovaramo i sa Dinom Hamidovićem

U srijedu (26.6.) u programu Radio Gračanice poslušajte intervju sa sada već bivšim kapitenom i golmanom RK Gračanica, Admirom Ahmetaševićem. Godine i godine rada i odricanja, konačno su došle na naplatu. Ahmetašević je novi član ekipe Puente Genil iz Španije. Ahmetašević je bio jedan od stubova ekipe koja je nakon 26. odigranih kola u regularnom dijelu Premijer lige BiH bila na 1. mjestu. Nakon doigravanja za prvaka, ekipa je na kraju završila kao 3. iza prvaka Izviđača i drugoplasiranog Borca. Osim uspjeha na klupskom planu, Ahmetašević je redovan i na okupljanjima reprezentacije BiH sa kojom je izborio prvi historijski nastup na Evropskom prvenstvu. I to nije sve. Ahmetašević bi uskoro trebao postati i magistar!

Govorili smo o  novom klubu, riječ dvije o odlasku iz prvog, jedinog, matičnog kluba, kluba u kojem je ostvario sve a odlazi kao kapiten.

Kompletan intervju poslušajte u srijedu u programu Radio Gračanice od 10:15 sati a tu ćete imati priliku i da saznate zašto naš bivši kapiten žali što nije pratio španske sapunice i zašto će ponavljati gradivo sa Esmeraldom, do koje je akademske titule došao i šta ima da poruči svim mladim rukometašima.

SRIJEDA, 26.6. OD 10:15 U PROGRAMU RADIO GRAČANICE – INTERVJU SA ADMIROM AHMETAŠEVIĆEM

Slični postovi

Također pogledaj

Close
Back to top button
Idi na alatnu traku