Vijesti

Pred nama je dosta sadržajna sedmica – Koncert, promocija, kino, Vis…

Iza nas je dosta sadržajan vikend. Smotre folklora su održane u Doborovcima i Sokolu. U Lukavici je otvorena nova džamija. Nogometni turniri su održani u Lukavici i Doborovcima a počeo je i najbogatiji malonogometni turnir u regiji, onaj u Doborovcima sa nagradnim fondom od 8000 KM. Na Visu je održan i turnir u odbojci na pijesku kao i malonogometni. Na poligonu kod Druge osnovne škole za vikend je održana motorijada u organizaciji Moto kluba Scorpion.

TEKUĆA SEDMICA

Ove sedmice pred nama je nekoliko događaja. Večeras u 20 sati na platou Osman kapetanove medrese u okviru manifestacije Ljetne večeri pod lipama Gračanica bit će održan koncert povodom 30 godina rada i djelovanja Esada Kovačevića. Najavljeni su brojni gosti a domaćin večeri će biti poznati voditelj Enver Šadinlija.

U utorak će u kinu biti održane filmske projekcije. Od 18:30 na rasporedu je film Kralj lavova a od 21 sat Brzi i žestoki.

U srijedu je centralna manifestacija obilježavanja Dana pobjede na Visu. U četvrtak u Gračanici gostuje poznati novinar, kolumnista, publicista Dragan Bursać a sedmica će biti začinjena koncertom grupe Rock ko fol u petak na Skveru.

Slični postovi

Back to top button