Čaršija

Zeka-Comerc svoj osmi bau centar otvara u Cazinu

Nakon kupovine Lucky Trade-a u Cazinu i nekoliko mjeseci upornosti kako bi spremnost za početak rada bila na zavidnom nivou, Zeka baucentar Cazin dobio je datum i vrijeme otvorenja, 02.09. u 12h.

Mjesec dana nakon otvorenja baucentra u Bihaću gračanička kompanija Zeka-Comerc svoju novu poslovnu jedinicu otvara u Cazinu na adresi Ćoralići bb gdje se do nedavno nalazio jedan od dva Cazinska trgovačka centra Lucky Trade.

Radi se o drugom Zeka baucentru na području Unsko-Sanskog kantona koji je ujedno i 8. u Bosni i Hercegovini. Popunjeno je čak četrdeset radnih mjesta, a iz Zeka-Comerc-a kažu da za njih ovaj milionski projekat predstavlja interesantan izazov, kao i njegovi prethodnici, ali da je ovo prvi baucentar na kome su radili na ovakav način.

“Prethodnih sedam baucentara razlikovali su se, naravno, svaki se po nečemu isticao i uz svaki su dolazile određene prepreke. Međutim, svi oni su imali i dosta sličnost, što za ovaj projekat ne možemo reći. Mi nikada do sada nismo kupili već postojeći trgovački centar zajedno sa robom koju je u tom momentu posjedovao na čak dvije lokacije, što se ove godine desilo sa kompanijom Lucky Trade”, ističe direktorica marketinga Nejla Aljić.

Povodom otvorenja, iz Zeka baucentra su za svoje kupce i ovaj put pripremili brojne pogodnosti. Na dan otvorenja, u četvrtak 02.09., kupci će moći ostvariti i do 15% popusta na kompletan asortiman, te ih očekuju pokloni iznenađenja kao i kolo sreće gdje će svaki kupac koji bude učestvovao biti sretan dobitnik jedne od mnogobrojnih nagrada.

Naime, pored osam baucentara, Zeka-Comerc posjeduje transport u Bosni i Hercegovini sa stotinu voznih jedinica, transport u Sloveniji sa 20 kamiona, sopstveni proizvodni metalni pogon, te se bavi prodajom nafte i naftnih derivata.

Slični postovi

Back to top button