Sport

RK Gračanica – Aktuelno

U TOKU JE PRODAJA ULAZNICA ZA SUBOTNJI SUSRET PROTIV KONjUHA

U toku je prodaja ulaznica za kantonalni derbi između rukometaša Gračanice i Konjuha koji se u subotu igra u okviru 1. pretkola Kupa BiH.

Gračanički rukometaši u subotu u okviru 1. pretkola Kupa BiH na domaćem terenu dočekuju Konjuh. Igra se jedna utakmica, pobjednik ide dalje. Domaćini ne bježe od uloge favorita i želje da odu što dalje u kupu. U tom smislu sigurno će im puno značiti i podrška sa tribina. Prodaja ulaznica je počela a informaciju više možete dobiti od sekretara kluba, Zajima Kujundžića. Svi građani koji žele pomoći klubu, pravna i fizička lica, mogu to učiniti kupovinom ulaznice po cijeni od 5 KM. Auto škola Centar je već kupila 100 komada a uz svaku drugu će dijeliti i vaučere u visini od 50 KM koje možete iskoristiti u Centru za obrazovanje odraslih. Pored njih ulaznice su kupili  i sljedeći:

  • Stomatološka ordinacija “Avdagić”
  • Knjigovodstveni servis “Advantal”
  • Zlatara Kljuvić

I u programu Radio Gračanice u narednim danima imat ćete priliku da osvojite besplatne ulaznice za kantonalni derbi susret. Prva podjela će biti u petak u programu RG od 8:30 h.

DRUGA EKIPA IZGUBILA U BIJELJINI

Druga ekipa je sinoć gostovala u Bijeljini. Nakon poraza od Slobode 2, izgubili su i ovu utakmicu rezultatom 29:26. Treba napomenuti da je ekipa u ovom susretu bila bez trenera Mujića te bez igrača Hadžihasanovića, Musića, Dželilovića, Ahmetaševića, Bešića i Hadžizulfića. Do početka prvenstva je ostalo 10 dana a ekipa u prvom kolu nastavka gostuje Žepču.

Slični postovi

Back to top button