Sport

Sport INFO

Bratstvo u petak u Bihaću - Reprezentacija večeras protiv Lihtenštajna

NOGOMET – Prva liga FBiH, 5. kolo, petak, Bihać, 16:30 h

Jedinstvo – Bratstvo

Za vikend su na rasporedu utakmice 5. kola u Prvoj nogometnoj ligi FbiH. Kolo će u Bihaću otvoriti domaće Jedinstvo i Bratstvo koji svoj susret igraju u petak od 16:30 sati. Bratstvo u utakmicu ulazi sa pobjedom u prošlom kolu protiv Goražda a to je ekipi bila prva pobjeda nakon tri poraza zaredom. Ni Jedinstvo nije imalo puno bolji start sezone s obzirom da nakon 4 odigrana kola imaju samo bod više od Bratstva. Jasno je da su bodovi i jednima i drugima imperativ a mi Bratstvu želimo sretan put, dobar nastup i dobar rezultat.


KOŠARKAŠI POČELI SA RADOM

Sportskim informacijama dodajmo da su sa pripremama počeli i gračanički košarkaši koje očekuje premijerni nastup u A1 ligi BiH.


BESIM ŠERBEČIĆ I NARDIN MULAHUSEJNOVIĆ U MLADOJ REPREZENTACIJI

Na pripremama mlade nogometne reprezentacije BiH nalaze se dvojica naših sugrađana, Besim Šerbečić iz Sarajeva i Nardin Mulahusejnović iz Maribora. Mladu selekciju očekuje nastup u kvalifikacijama protiv Belgije (10.9.).

“A” SELEKCIJA VEČERAS PROTIV LIHTENŠTAJNA

Dodajmo da će večeras na terenu biti i nogometna „A“ reprezentacija BiH koja u 5. kolu kvalifikacija ne bi trebala imati većih problema protiv Lihtenštajna. Utakmica se igra od 20:45.

Slični postovi

Back to top button